ЕЛЕКТРО УСЛУГИ

EL-BG.NET - КАЧЕСТВЕНИ ЕЛ.УСЛУГИ

Качествени електрически инсталации

EL-BG.NET предлага качествена изработка на електрически инсталации в апартаменти, офиси, магазини и заведения за обществено хранене. Ние не правим компромиси със сигурността, както на Вашето семейство и персонал, така и на използваното от Вас оборудване. Отнасяме се отговорно с поставените задачи и спазваме договорените срокове за изпълнение!

Абонаментна поддръжка

Абонаментната поддръжка Ви осигурява професионална техническа помощ, без това да повишава излишно разходите на Вашата фирма. Срещу фиксирана месечна такса екип от специалисти ще се грижи за Вашите системи и отстраняване на възникналите проблеми.

Ако се възползвате от услугите на нашия екип няма да Ви се налага да плащате за електротехник на трудов договор! Цената на абонаментната поддръжка се определя от услугите, които искате да ползвате и се договаря на работна среща.

При проявен интерес се свържете с нас и ние ще Ви посетим на място за изготвяне на конкретна оферта.

Професионален екип

Екипът на EL-BG.NET е съставен от висококвалифицирани и добре подготвени електротехници. С богатия си опит в изграждането на електрически инсталации, те ще Ви предложат адекватно решение за бързо и качествено отстраняване на възникналия проблем! Ще Ви бъде предложена оферта и Вие ще знаете колко точно ще Ви струва ремонта предварително!